- kuřecí maso (zbytky grilovaného kuřete, uvařené skelety...)
- zelenina (dle chuti např. mrkev, celer, kedluben...)
- sterilované okurky
- cibule
- ocet
- cukr
- sůl, koření, bylinky
- hořčice, majonéza (popř. bílý jogurt)
Zeleninu očistíme a uvaříme ve sladkokyselém nálevu (voda, ocet, cukr, sůl, pepř).
Zeleninu scedíme, s kuřecím masem ji umeleme na mlýnku. Cibuli s okurkami nasekáme najemno. Vše smícháme. Podle chuti pomazánku okořeníme pepřem, bylinkami a solí. Nakonec vmícháme majonézu, hořčici.
Kuřecí pomazánku mažeme na čerstvé pečivo nebo na topinky s česnekem.
Komentáře
Okomentovat
Pište své názory a připomínky. Za jakékoliv komentáře předem děkujeme. ;-)