Jeden ze způsobů, jak si uchovat bylinky, je zamrazit je s olivovým olejem nebo máslem. Vhodnými bylinkami k zamrazení je oregáno, šalvěj, rozmarýn, tymián, petrželka.
Bylinky nakrájíme tak, aby se nám vyšly do formy na led. Každou přihrádku formy naplníme bylinkami tak do dvou třetin a zalijeme extra panenským olejem nebo rozpuštěným máslem. Přikryjeme potravinářskou fólií a zamrazíme. Po několika hodinách si kostky můžeme přendat do sáčků.
Bylinky můžeme různě kombinovat, dle našich potřeb při vaření různých pokrmů.
Zdroj: thekitchn.com
Bylinky nakrájíme tak, aby se nám vyšly do formy na led. Každou přihrádku formy naplníme bylinkami tak do dvou třetin a zalijeme extra panenským olejem nebo rozpuštěným máslem. Přikryjeme potravinářskou fólií a zamrazíme. Po několika hodinách si kostky můžeme přendat do sáčků.
Bylinky můžeme různě kombinovat, dle našich potřeb při vaření různých pokrmů.
Zdroj: thekitchn.com
Komentáře
Okomentovat
Pište své názory a připomínky. Za jakékoliv komentáře předem děkujeme. ;-)