- jahody (popř. jiné ovoce)
- bílý jogurt (popř. zakysaná smetana, smetana ke šlehání)
- cukr (dle svého uvážení , popř. stévie, agáve...)
Poměr surovin je na Vás. U nás je nejoblíbenější poměr ovoce k jogurtu 2:1. Rozmixujeme a dáme do zmrzlinovače či mrazáku.
Nemáte-li zmrzlinovač a rádi byste si dali zmrzlinu hned, budete potřebovat ovoce mražené a !výkonný mixér, kterým můžete sekat led! Zmražené ovoce dejte do mixéru a přilijte trochu jogurtu či smetany. Mixujte a dle potřeby přidávejte jogurt či smetanu, tak dlouho, až bude konzistence zmrzliny tak akorát.
Nemáte-li zmrzlinovač a rádi byste si dali zmrzlinu hned, budete potřebovat ovoce mražené a !výkonný mixér, kterým můžete sekat led! Zmražené ovoce dejte do mixéru a přilijte trochu jogurtu či smetany. Mixujte a dle potřeby přidávejte jogurt či smetanu, tak dlouho, až bude konzistence zmrzliny tak akorát.
Komentáře
Okomentovat
Pište své názory a připomínky. Za jakékoliv komentáře předem děkujeme. ;-)